Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (2024)

Notă: pregătisem materialul pentru 1 Decembrie, dar cum am stat cu Luc în spital din cauza unei viroze, nu am apucat să îl mai pun. Așa că, vă rog, să îmi îngăduiți să mă bucur de Ziua Naţională acum pe 4 🙂

Deși de-a lungul timpului am cam evitat, pe cât de mult am putut, să merg în direcția oricărui stol, iaca a venit timpul să mă bat pe umăr și să îmi permit să fac și eu -ca tot omul- un articol în suflul sărbătorilor iernii. Fiind primul Crăciun în trei, primul Crăciun al lui Luc și primul în care suntem de-a dreptul părinți, m-am gândit să încep un mic ritual familial pe care să îl aplic de acum în colo: aș vrea să ne îmbrăcăm toți trei în Ajun, an de an, în pijamale similare. Astfel, la bătrânețe o să ne punem în fund pe parchet, o să ne punem ochelarii și o să ne cufundam într-o pseudo-anamneză când ne uităm la poze 🙂

“Family matching outfits” sau, pe românește, ținutele asortate pentru întreaga familie sunt acum un val care câștigă din ce în ce mai mult teren în România, așa că m-am gândit să îi fac și eu loc să treacă. Fiind 1 Decembrie, un motiv tare bun pentru promovarea valorilor românești, am adunat o listă cu idei de outfit-uri de Crăciun create de mame autohtone, de la tricouri, la cămăși și șorțuri pentru mamă, tată și copii. Ideile se pot extinde, evident, și la restul familiei. Mamele fac parte din asociațiaWork At Home Moms (WAHM) România, o inițiativă socială care susține și promovează atât mamele antreprenoare, cât și mamelele care lucrează de acasă sau ca freelancer, și amdescoperit fascinată cum cu implicare și cu două mâini dibace mămicile creează ținute-artă încântătoare.

Veți găsi mai jos idei de îmbrăcăminte pentru toată familia, cu note elegante, casual, pictate manual, imprimate sau custom-made, alături de preț și de datele de contact ale mamelor WAHM. Lista este în ordinea primirii datelor.

IDEI DEŢINUTE ASORTATE

1.Din martie anul acesta, Irina Alexe realizează tricouri imprimate prin Q-TEES, indiferent că sunt de aniversare, de cuplu sau de business. Nu lucrează doar după modele prestabilite, ci le reinterpretează sau le creează de la zero. Îi place să creadă că orice tricou spune o poveste, a lui și a purtătorului.

  • Prețul unui set variază între 135 și 150 RON, în funcție de tricouri, dacă sunt colorate sau nu.
Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (1)

2. Outfitul de Crăciun poate fi pictat manual, iar de asta se ocupă Mihaela Cuceu, creând obiecte handmade unicat. Lucrează doar la cerere, comenzi personalizate, pe profilul clientului. Spune că, pentru ea, fiecare comandă este o “tranzacție emoțională”. Pictura este rezistentă la spălat, chiar și în mașina de rufe. Pentru mai multe detalii, o găsiți la Be Unique by Mihaela Cuceu.

  • Costul unui set de familie cu trei membri, ilustrat sau animat, variază între 280-380 RON, dar poate depăși 480 RON pentru cele pictate cu portrete.
Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (2)

3.Elena Georgiana Vlăduț poate realiza tricouri pictate manual, personalizarea făcându-se cu orice model dorește clientul. Mărturisește că, de când a devenit mămică, a redescoperit pensula și emoția pe care aceasta o poate oferi, sperând ca pe viitor să poată transforma pasiunea într-o mică afacere. Tricourile sunt din bumbac, se pot spăla la 30 de grade pentru a se menține intensitatea culorilor, se calcă pe dos fără aburi, iar culorile folosite sunt special pentru textile. Pagina ei de Facebook este ELArt handmade – tricouri pictate.

  • Prețul pentru un tricou de adult variază între 55-70 RON, iar pentru copii – între 40-55 RON, în funcție de complexitatea picturii.
Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (3)

4. Este foarte ușor să te asortezi cu ținutele Dumpi Boutique, create de Mihaela Dorobanțu, existând o varietate mare de opțiuni: cămăși asortate, cămăși asortate cu rochii sau fuste, bluze casual în diverse culori și imprimeuri, fuste pentru fete asortate cu papioane elegante pentru băieți. Mihaela mărturisește că grija pentru materiale este una dintre preocupările ei constante, mai ales în cazul ținutelor asortate care vin în contact cu pielea delicată a copiilor. De aceea, pentru acestea folosește preponderent bumbac, poplin și alte materiale naturale.

  • Ținutele au prețuri cuprinse între 145 – 359 RON, în funcție de model, croi și numărul de piese.
Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (4)

5. Cristina Bănică ne propune un outfit de bucătărie, cu seturi de șorțuri mamă-fiică sau tată-fiu. Șorțurile sunt realizate din bumbac 100% cu bordura din poplin de bumbac. Cristina se laudă cu migală și atenția la detalii, acestea fiind impecabil finisate, precum și cu designul festiv și ludic. Doar pentru mamă-fiică realizează și seturi de fuste din catifea. O găsiți laMariuk.ro.

  • Un set mamă-fiică/tată-fiu costă 120 RON și este livrat după dimensiunile clienților.
  • Un set mamă-tată-copil costă 180 RON.
  • Un set pentru familiile de patru costă 220 RON.
Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (5)

6. De un an, Alexandra Tomoiu a început să personalizeze diverse obiecte cu ajutorul micii ei afaceriDK Print, ca ulterior să se axeze doar pe tricouri. Acestea sunt personalizate prin imprimare (termotransfer) și sunt din bumbac 100%. Alexandra spune că cele mai multe comenzi primite sunt cele pentru seturile de tricouri pentru familie cu ocazia aniversărilor, Paștelui sau Crăciunului. Toate modelele se pot adapta sau modifica, în mare parte, după dorințele clientului.

  • Prețul unui set este 105 RON.
Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (6)

7. Amalia Tira creează bluze și body-uri din bumbac 100%, brodate personalizat cu tematica specifică frumosului Crăciun. Ne pune la dispoziție seturi de familie, seturi petru frați și body-uri pentru primul Crăciun al bebelușului. Se pot comanda pe pagina de Facebook Libelulle Atelier.

  • Prețul este de 60 de RON bucata.
Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (7)

8. Marta Nenciu ne prezintă seturile de tricouri pictate de ea. Tricourile sunt din bumbac sau bumbac organic și sunt pictate cu vopsele speciale pentru textile de acest tip. Fixarea vopselei se face prin călcare, fapt ce-i conferă rezistență la spălarea automată sau manuală, la temperaturi de 30-40 de grade. Nu se recomandă centrifugarea sau stoarcerea excesivă. Se pot călca pe dos fără aburi. Pagină ei este Marta’s Handmade.

  • Prețul unui set de trei tricouri p*rnește de la 135 RON pentru tricourile din bumbac obișnuit și de la 170 RON pentru cele din bumbac organic.
Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (8)

9. Alexandra Cojocaru de laShiny baby ne propune outfit-uri elegante și cochete de Sărbători. Spre exemplu, cel din poza de mai jos, este un set negru de mătase și vâscoză mamă-băiețel. Setul este format din:

*Sacou din rips de mătase, căptușeală de vâscoză cu imprimeu, pantaloni rips de mătase conici – pentru băiețel;
*Salopeta din rips de mătase cu mânecile din voal fin și mătăsos – pentru mamă.

  • Costul setului este 2300 RON
Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (9)

Nu uitați că totul se poate personaliza și creativitatea mămicilor nu are limite. Așa că, pentru detalii, puteți să le contactați liniștiți.

WAHM România a apărut ca o necesitate a mămicilor care vor să petreacă mai mult timp cu copiii lor și susține mamele pricepute în meșteșugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte, dar și pe cele care propun servicii precum consiliere juridică, fiscală, plan de afaceri, marketing, SEO, grafică sau accesare fonduri.

Mulțumiri tuturor și la foarte mulți ani fericiți! Fe-ri-ciți.

Ah, & happy shopping 😀

Please follow and like us:

Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (10)0

0

0

Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (13)0

Matching Outfits: Ţinute asortate de Crăciun pentru întreaga familie - Bebelonia.ro (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 6263

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.